Avís legal

   www.meteolot.com

 

Www.meteolot.com i tot el relacionat amb el mateix ès propietat particular.

No oferix necessàriament informació exhaustiva, completa, exacta, homologada o actualitzada, ja que algunes de les imatges i/o enllaços que apareixen a la web poden no estar actualitzats.

Pot contenir en algunes ocasions enllaços a pàgines externes sobre les quals www.meteolot.com no te cap control i respecte de les quals declina tota responsabilitat.

No ha d'utilitzar-se com a punt d'informació o assessorament si l'intenció i/o necessitat de la consulta es la de qualsevol activitat que pugui implicar cert risc o en la qual l'informació consultada sigui de vital importància; en aquests casos sempre s'ha de consultar la web oficial corresponent o com a ultim recurs, informar-se directament en un organisme oficial.
Tant la imatge de la nostra webcam com la URL de la mateixa, són propietat de www.meteolot.com. Queda absolutament prohibit la reproducció i/o enllaç de la imatge sense el nostre consentiment. Si desitja afegir-la al seu espai web s'ha de comunicar amb nosaltres a per sol·licitar l'autorització corresponent.
Www.meteolot.com es troba sota una llicència Creative Common (3.0), i no assumeix cap tipus de responsabilitat derivada de l'ús que els usuaris d'internet facin del material inclós en aquestes pàgines.

La llicència en qüestió exposa el següent:

· Sou lliure de: copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra.
· Amb les condicions següents:

Reconeixement — Heu de reconèixer els crèdits de l'obra de la manera especificada per l'autor o el llicenciador (però no d'una manera que suggereixi que us donen suport o rebeu suport per l'ús que feu l'obra).
No comercial — No podeu utilitzar aquesta obra per a finalitats comercials.
Sense obres derivades — No podeu alterar, transformar o generar una obra derivada d'aquesta obra.

(text legal de la llicència completa, AQUI )
(El contingut d'aquesta Web és únicament informatiu i l'intenció del seu autor és la de promoure i donar a conèixer el món de la Meteorologia a tothom. Si vostè creu que alguna de les imatges i/o textos que apareixen en aquesta web vulneren algun dret d'autor, es pot posar en contacte amb www.meteolot.com per mitjà del formulari de contacte de la web o directament enviant un correu electrònic a: contacte@meteolot.com).
¡CSS Válido!Llicència de Creative Commons
www.meteolot.com, el temps a Olot i la Garrotxa.

Copyright © MeteOlot.com | contacte@meteolot.com - Avís Legal